• Rome
  • Chisinau
Cedacri International

Conducerea Companiei

PDF Print E-mail

Preşedinte – Sergio Capatti


Născut la 14.09.1947 la Ferrara, a absolvit facultatea de Inginerie a Universităţii din Bologna.
După ce a îndeplinit serviciul militar, din 1975 pînă în 1980 a predat mecanica la Institutul Tehnic Superior. Mai apoi a preluat conducerea organizaţiilor de antreprenoriat a întreprinzătorilor mici şi mijlocii din provinciile Ferrara şi Reggio Emilia, activităţi în curs de desfășurare.
Din 1982 pînă în prezent – consilier al Băncii de Economii din Ferrara şi din 1982 pînă în 1987 este membru al Comitetului de Gestionare. În perioada anilor 1992 – 2000 ocupă rolul de Vicepreşedinte al băncii. În 1992 este numit în funcţia de Preşedinte al Băncii de Credit Agrar şi în această calitate, este responsabil pentru fuziunea cu Banca de Economii din Ferrara.
• Consilier GePo din aprilie 1994.
• Auditor al FRAER Leasing (Grupul Societe Generale) din 1995.
• Din noiembrie 1997 devine Preşedintele companiei Ribes. Din mai 2000 – Preşedintele Cedacrinord. Din 2003, după fuziunea Cedacrinord şi Cedacri Ovest, este numit în funcţia de Preşedinte al companiei Cedacri.
• A fost membru al Consiliului Național al Asociaţiei Băncilor din Italia (ABI) şi membru al Comitetului Executiv al Federației Băncilor de Economii în Emilia-Romagna.
• Din Martie 2016 devine Preşedinte al Companiei Cedacri International

Administrator – Mirco Bighin

3
Născut în Veneția la data de 02 august 1964, licențiat în Științe Economice și Statistică la Universitatea din Padova.
Și-a început cariera în cadrul unei Companii multinaționale specializate în transport expres, DHL International. Mai întîi a făcut parte din departamentul de Marketing apoi a fost transferat la funcția de Manager Serviciu Clienți pentru Nord-Estul Italiei. În anul 1998 se angajează într-o Companie de telecomunicații, Omnitel Pronto Italia, care mai apoi a devenit Vodafone, unde este numit în funcție de Responsabil pe Departamentul Marketing si Sistemul de Management al relațiilor cu clienții atît de consum cît și de afaceri. În noiembrie 2007 se transferă din sectorul telecomunicațiilor în sectorul Business Process Outsorcing în una din cele mai importante companii din întraga țară. Mai întii fiind Manager de Vînzări pe piața Energy & Utility mai apoi ca Site Manager.
În februarie 2012 se angajează în C-Global (S.A.) în funcție de Director de Operațiuni, din ianuarie preia funcţia de Administrator Delegat al Compania Cedacri International din Republica Moldova.

Responsabilul Diviziunii IT şi Administraţie – Francesco Pipio


Născut la 17 februarie 1968 în Taranto, absolveste în 1993 facultatea de ”Inginerie electronică” de la Politehnico din Bari. A început cariera sa profesionala în 1993, în Infosys Ocupindu-se de lansarea și migrarea băncilor. Din 1997 până în 1999 a îndeplinit același rol în cadrul Societatii Computer Auriga. Din 1999 până în 2004 este responsabil de serviciul clieți în cadrul Outsourcing EDS. În rolul sus menționat coordoneaza o echipa, scopul căreia este oferirea suportului în domeniul operațiunilor de Front Office pentru băncile clienți. În 2004 a pleacat din EDS pentru a face parte din Cedacri în calitate de Project Manager. Începind cu luna ianuarie a anului 2008 se ocupă de start-up (promovarea, lansarea) Societatii Cedacri International fiind concomitent si responsabil de CCA.
În iulie 2014, Francesco Pipio preia funcţia de Responsabil Diviziune Dezvoltare Software şi Organizare.